Menu Sluiten

AGENDA

LOCATIE

Club 1841 is een club gevestigd in Sneek dat sinds maart 2012 haar deuren heeft geopend. De locatie waar het zich in bevindt is de cellulaire gevangenis dat in het jaar 1841 is gebouwd als de eerste gevangenis van Sneek. In dit gebouw hebben sinds de sluiting van de gevangenis verschillende soorten bedrijven gezeten al is het sinds de jaren ’90 een horeca locatie. In 2004 hebben de, nog steeds huidige, eigenaren het gebouw compleet verbouwd en is het onder de naam Discotheek Alcatraz verder gegaan. Voor de opening van Club 1841 is de discotheek helemaal verbouwd naar een moderne en hippe club.

Op de begane grond zitten twee cafés, namelijk Café Neighbours en Alcatraz Café. Door middel van gangen en trappen zijn de drie zaken in het pand met elkaar verbonden en hierdoor is het een groot uitgaansgelegenheid geworden.

Sinds de opening van Club 1841 is het een welbekende naam in heel Nederland. Zo is de club in 2016 en 2018 bestempeld als de populairste club van Noord-Nederland. Naast de reguliere avonden is Club 1841 ook de organisator van hét Sneekweek evenement, Garden of Dance! Garden of Dance is het meest bezochte plein van de Sneekweek wat gevestigd is in de tuin van het gemeentehuis. Vele artiesten hebben hier al op het podium gestaan zoals Lil Kleine, Ronnie Flex, The Partysquad, Chocolate Puma, Paul Elstak en vele anderen!

Het is mogelijk om Club 1841 af te huren voor verschillende doeleinden. We beschikken over een VIP bar waar je met jouw vrienden bijvoorbeeld je verjaardagsfeestje kan geven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Stuur dan gerust een mailtje naar info@club1841.nl voor meer informatie.

Dineren en uitgaan voor een vaste prijs! ( vanaf 8 personen )
Een personeelsfeestje, bedrijfsuitje of een weekendje weg met vrienden? Bij ons kun je dineren en uitgaan voor een vaste prijs; stel hieronder zelf je arrangement samen of mail ons voor de mogelijkheden!

Het diner vindt plaats bij de Lachende Koe, hier kun je kiezen uit een 2 gangen óf 3 gangen inclusief onbeperkt bier, wijn en fris!

De uitgaansgelegenheid ligt op loopafstand en hier kan naar keuze gedronken worden in Club 1841, Café Neighbours en/of Alcatraz Café.

Een arrangement kan bestaan uit:

– dineren
– uitgaan
– uitgaan & dineren

Het is al mogelijk om te dineren & uitgaan vanaf €38,50! Hier valt dan onder een twee gangen diner bij De Lachende Koe en aansluitend 3 uren onbeperkt bier, wijn en fris in Club 1841, Alcatraz Café of Café Neighbours. Uiteraard hebben we ook andere arrangementen waarbij je je favoriete mixdrankjes kan drinken. We kunnen een arrangement in tijd en keuze aanpassen op jou wensen, dus mail ons gerust hoe jullie het graag willen!

Wil je meer informatie of vragen? Mail gerust naar info@club1841.nl

Escape Room Arrangement

Een leuke activiteit toevoegen aan jullie personeelsfeestje, bedrijfsuitje of weekendje weg? Wij werken samen met de Escape Rooms Sneek, een uitdagende race tegen de klok waarbij je de hersens laat kraken!

Wil je meer informatie of vragen? Mail gerust naar info@club1841.nl

FOTO'S

Al onze foto’s zijn ook te bekijken via onze officiële Facebook pagina. Klik hier om de fotoalbums te openen.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

PARTNERS

VACATURES

Bij Club 1841 zijn we altijd op zoek naar goede horecamedewerkers!
Lijkt het jou leuk om bij de populairste club van Noord-Nederland te werken? Stuur dan nu je motivatiebrief + CV naar info@club1841.nl

CONTACT & ROUTE

CLUB 1841
Kleine Kerkstraat 4B
8601 CN Sneek
info@club1841.nl

OPENINGSTIJDEN
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 23:00 – 04:00 (bij evenementen)
Zaterdag: 23:00 – 04:00
Zondag: gesloten

VOLG ONS VIA SOCIAL MEDIA

Download hier onze Privacy Policy.